Over DUPP

Sinds onze oprichting in 1997 hebben wij een specialistische positie opgebouwd in de foodsector, met impact op your career in foodLees meer over onze labels en activiteiten.

Onze diensten

Heb je een uitdaging met personeelswerving binnen jouw bedrijf?
Selecteer één van onze labels om meer te lezen én voor de contactgegevens van onze consultants!

Recruitment
Executive
Interim
Internationaal

Food recruitment

Ons Food Recruitment team richt zich binnen DUPP op food specialisten en managers met een BSc of MSc opleiding. Op functies, zoals o.m. productontwikkelaar, food safety specialist, productiemanager, inkoper en accountmanager. Van startfuncties tot en met senior vakspecialisten en managers die teams aansturen. Onze foodrelaties variëren van foodproducenten en leveranciers van ingrediënten, verpakkingsmaterialen of machines tot retailers en foodservice organisaties. En van multinationals tot familiebedrijven en start-ups.

We geloven dat elke food professional uniek is en dat het belangrijk is om een baan te vinden die past bij je persoonlijke ambitie. Daarom gaan we graag het gesprek aan om meer te weten te komen over  wensen, doelen en capaciteiten. Vanuit onze kennis van de foodbranche en arbeidsmarkt geven wij feedback en komen wij met interessante vacatures. Zo bewegen wij mee met de ontwikkelingen bij onze foodrelaties en de foodcarrières van onze kandidaten.

Neem contact op met onze consultants om te vragen naar de mogelijkheden voor een nieuwe baan of als je onze hulp kunt gebruiken bij het invullen van een vacature.

Dieuwertje Visser
Harmen van Essen
Michiel Dekkers
Menthe van Vierssen
Philip van Verschuer

Food Executive Search

Jakob Jan Verbraak en Hans Hilbrands richten zich binnen DUPP op senior management- en directiefuncties. Naast vakinhoudelijke functies bemiddelen wij general management posities zoals CEO's, Managing Directors of Business Unit Directors. Van sleutelposities bij multinationals tot opvolging bij familiebedrijven en cruciale functies bij start-ups.  Bovendien biedt ons netwerk interessante kandidaten voor commissarissen en toezichthouders met een foodsignatuur.

In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd in het bemiddelen van eindverantwoordelijke functies. Wij vervullen graag de rol van executive coach en klankbord bij het begeleiden en realiseren van de juiste matches. Met onze inhoudelijke kennis van de ontwikkelingen in de food branche, onderscheiden wij ons en begrijpen wij de behoefte van onze foodrelaties en de wensen van onze kandidaten.

Neem contact op met Hans en Jakob Jan om kennis te maken en meer te horen over onze toegevoegde waarde op het gebied van Executive Search.

Hans Hilbrands
Jakob Jan Verbraak

Food Interim Management

Daphne van der Hee richt zich voor DUPP op interim oplossingen voor managers en specialisten in de food branche. Regelmatig worden organisaties geconfronteerd met open posities, vanwege vertrek of uitval van collega’s. Soms is het vooraf te voorzien, maar vaak zijn het onverwachte situaties. Voor cruciale posities is een spoedige invulling met een foodprofessional noodzakelijk. DUPP verzorgt een tijdelijke snelle, adequate en klantgerichte overbrugging naar een structurele oplossing.

Wij beschikken over een breed en gespecialiseerd netwerk van zelfstandige, professionele interim managers en specialisten. Een netwerk van food interim professionals dat continu in beweging is en verder wordt uitgebouwd. Wij kennen hun specifieke wensen, capaciteiten en beschikbaarheid. Samen staan wij garant voor passende interim oplossingen op verschillende niveaus in diverse foodorganisaties.

Daphne is altijd bereikbaar wanneer je op korte termijn een zelfstandige professional zoekt of je als ZZP'er beschikbaar bent voor een nieuwe opdracht.

Daphne van der Hee

Internationale samenwerking

DUPP is sinds 2008 oprichter en partner van de International Food Recruitment Alliance (IFR-A). Onze internationale partners zijn in hun eigen landen gespecialiseerd in recruitment, executive search en interim management, met focus op de food branche.

Onze partners bevinden zich in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Scandinavië, Polen en Italië. We delen binnen IFR-A onze kennis en inzichten over de ontwikkeling en de toekomst van de foodbranche en de arbeidsmarkt.

Met een professionele achtergrond in de voedingsindustrie, gecombineerd met jarenlange ervaring in recruitment, zijn alle IFR-A leden echte experts in de foodsector. Zij delen jouw passie voor de foodbranche.

Met onze gezamenlijke kennis adviseren we over en anticiperen we op de Europese foodmarkt en helpen wij internationale klanten en kandidaten. Zo bieden wij ook op het internationale vlak onze expertise en mogelijkheden qua dienstverlening aan.

Duitsland

Verenigd Koninkrijk

Scandinavië

Polen

Frankrijk

Italië

DUPP is gespecialiseerd in

recruitment, executive en interim oplossingen voor deze domeinen binnen de foodsector

Sales
Marketing
Purchase
R&D
Technology 
Innovation
Operations
Supply Chain
Engineering

Quality
SHE
Regulatory
Directors
Executive Board
C - Level

DUPP investeert in het netwerk

Training voor studenten

Om afstuderende studenten van HAS Green Acadamy en Wageningen University & Research kennis te laten maken met de arbeidsmarkt, organiseren wij avonden met sprekers vanuit verschillende vakgebieden binnen de foodsector. Daarnaast organiseren wij sollicitatietrainingen om de studenten op weg te helpen in de zoektocht naar hun eerste baan.

Themadagen

Voor onze relaties uit de foodsector organiseren wij regelmatig themadagen. Tijdens de themadagen bieden wij een podium aan sprekers uit de foodsector met als doel om op een interactieve en creatieve manier de genodigden te inspireren en samenwerking tussen partijen te bevorderen.

Beurzen

Jaarlijks bezoeken wij verschillende grote food-gerelateerde beurzen, zoals ANUGA, PLMA en FIE. Daarnaast wonen wij regelmatig seminars bij over relevante ontwikkelingen. Zo blijven al onze consultants op de hoogte van de veranderingen binnen de markt.

EVMI interviews

Via verschillende kanalen informeert de EVMI haar lezers van het laatste nieuws in de foodsector. Voor elk EVMI magazine worden kandidaten en bedrijven uit ons netwerk geïnterviewd om hun inzichten en expertise te delen. Ben je benieuwd naar hun ervaringen, lees hun interviews hier.
Uitgelicht: Onze Podcast!

In samenwerking met F111 Communicatie en Marketing maken wij podcasts over innovaties in de Nederlandse foodsector. In elke podcast behandelen wij samen met experts uit de foodsector een nieuw interessant onderwerp. Blijf ook op de hoogte van de laatste trends, en luister de "Innovatie in Food" Podcast!

Direct contact

Heb je een vraag? Laat het ons weten.

+31 317 - 46 86 86 info@dupp.nl